ODD H. BRUBAK ITKULTUR
ORG.NR. 992400617 MVA


BOOKING
Vi jobber nå målrettet mot lokale Romeriksbandband.
Ta gjerne kontakt ! 

Work +47 9280 1122
Mobile +47 9300 1630
E-mail 
 

”MonicaZ Vals” - tribute to Monica Zetterlund

Dette superlaget er ledige for oppdrag på forespørsel. Bandet setter hovedfokus på den folkekjære svenske jazzlegenden Monica Zetterlund.

Stina Stenerud - vokal, Palle Wagnberg – Hammond B3, Eirik Berg Svela - gitar og Erik K. Jøkling - trommer.
(Les mer her)

 

The Real Thing

Vi har tidligere booket souljazz bandet The Real Thing som er gjenforent med tre gamle og ett nytt medlem (les mer her).   

Vi jobber nå målrettet mot lokale Romeriksbandband.
Ta gjerne kontakt ! 


 

Eirik Svela Kvintett m/ Live Schulerud

Ledige på forespørsel. Ta kontakt !
Dette unge bandet har på kort tid blitt tatt godt imot i jazzmiljøet.
Med sangere som Diana Krall og Chet Baker som forbilde spiller Eirik Svela Kvintett (m/ Live Schulerud) hardtsvingende vokaljazz. Repertoar er hentet fra ”The Great American Songbook”.
(Les mer her)

 


VCARD (qr code

E-mail
 

 

KULTUR
 Artistformidling og booking samt ulike typer kunst og kulturformidling som f.eks. planlegging og gjennomføring av konserter, festivaler, teater, utstillinger, danseforestillinger med mer – gjerne i nært samarbeid med frivillige lag og organisasjoner, oppvekst og undervisning. Arrangering og tilrettelegging av gruppereiser og tematurer, herunder jazzreiser i Norge og utlandet (se www.jazzreiser.no), karnevalsreiser (se www.karnevalsreiser.no) samt mat- og vinreiser.

 

© ODD H. BRUBAK ITKULTUR ©
Konsulent tjenester og rådgivning innenfor InformasjonsTeknologi (IT), Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) og KULTUR; artistformidling, booking, konserter, gruppereiser og tematurer i Norge og utlandet.