Home * ITKULTUR

 

Eirik Svela Kvintett (m/ Live Schulerud)

Med sangere som Diana Krall og Chet Baker som forbilde spiller Eirik Svela Kvintett (m/ Live Schulerud) hardtsvingende vokaljazz. Repertoar er hentet fra ”The Great American Songbook” og med bandleder og gitarist Eirik B. Svela i spissen leker musikerne seg gjennom flotte arrangementer. Dette publikumsvennlige bandet har med sin fengende swingjazz hatt stor suksess overalt hvor de har spilt. De er nå tilgjengelig i hele 2016 på forespøsel.
Dette unge bandet hadde 2 jobber under Kongsberg Jazzfestival i fjor sommer og har på kort tid blitt tatt godt imot i jazzmiljøet.

Live Schulerud er en fremadstormende jazzsanger med et modent musikalsk uttrykk. Sin unge alder til tross formidler hun disse klassiske låtene med både personlighet og overbevisning.

Eirik B. Svela
har sin utdannelse fra Leeds College of Music i England, hvor han også arbeidet lenge som frilansmusiker. I Norge har han samarbeidet med musikere som Palle Wagnberg (The Real Thing) og har blant annet spilt på den prisbelønte tv-serien Lilyhammer. Han er også fast gitarist og arrangør i ”MonicaZ Vals” – et tribute band til
den folkekjære svenske jazzlegenden Monica Zetterlund (som også kan bookes).

Eirik B. Svela – Gitar
Live Sollid Schulerud – Vokal
Martin Gjerde – Piano
Håkon Bjørgo – Bass
Magnus Eide – Trommer

 

 
 


 

  


BOOKING
Vi har tidligere booket souljazz bandet
 The Real Thing som er gjenforent med
 tre gamle og ett nytt medlem. 
Vi jobber nå målrettet mot lokale Romeriksbandband. Ta gjerne kontakt !
  

ODD H. BRUBAK ITKULTUR
ARTISTFORMIDLING OG BOOKING
ORG.NR. 992400617 MVA
www.itkultur.no

Ta kontakt:
Work +47 9280 1122
Mobile +47 9300 1630
E-mail