statistics in vBulletin
MUSIKKSCENEN VINTERMYGGEN. EN SJANGER- OG ALDERSUAVHENGIG KONSERTSERIE I "CONNECT" PÅ
LILLESTRØM KULTURSENTER

TILBAKE

KONTAKT OSS

SPILLELISTE

  


Kort om Vintermyggen:

Konsertserien Vintermyggen blander alle sjangre!

 
Vintermyggen for alle! Her møter glade konsertgjengere yngre utøvere, lokale band og de allerede etablerte navnene! Og best av alt: Ingen aldersgrense!
 

Vintermyggen går av stabelen i Connect, kjeller’n på Lillestrøm Kultursenter ca. annenhver torsdag i sesongen.

 

Målet med Vintermyggen er å etablere et spillested med et bredt spekter av musikkuttrykk, samt å være et ynglested for unge lokale/regionale talenter. Spillestedet skal legge til rette for at lokale band får slippe til som supportband for mer etablerte artister.

 

Vintermyggen er organisert som en stiftelse (org.nr. 996 720 160).
For BOOKING, send oss en mail på booking @ vintermyggen.no (uten mellomrom)


Vintermyggen hadde premiere torsdag 27. januar 2011 med smakebiter på hva som ville  komme utover vinteren og våren! Band som Undertakers Circus, Bada Byng Crew, The Men They Couldn't Shave, Stina Stenerud, Steely Band, Black n' Blues, Solid Comfort, Fat Fred & the Possumhunters, samt en rekke lovende unge talenter fra musikklinja på Lillestrøm VGS stod på scenen.
Se bilder fra åpningen, klikk her. Vår første promovideo fra 2011 kan du se ved å klikke her.
 

Hvorfor Vintermyggen? En av stedets personligheter var byorginalen Bjørn, oppvokst i Sørumsgata i Lillestrøm. Han stod stort sammen med en annen byorginal, Rudolf. Bjørn var tynn, liten og blek, tørrvittig med svak stemme og alltid iført parkas og sportshatt maken til den Fleksnes hadde. Kanskje  var det hans evne til å overvintre som ga han det velklingende tilnavnet "Vintermyggen".
Det er heller ikke noe å legge skjul på at det tidligere var store mengder mygg i Lillestrøm pga. store områder med myr og våtmark. Noen myggarter overvintrer, så "vintermygg" var et velkjent begrep !
Over 20 år senere gjenoppstår Vintermyggen i Connect på Lillestrøm Kultursenter. Et samlet musikkmiljø fra Øvre og Nedre Romerike slår seg sammen for å tilby et grenseløst, sjanger- og aldersuavhengig musikktilbud. Konsertserien får navnet Vintermyggen - et grenseløst, musikalsk svermeri!

space
SAMARBEIDSPARTNERE:

SKEDSMO
KOMMUNE

© Developed and hosted by itkultur.no ©